Prinsengrachtconcert

Artiesten

O’G3NE

O’G3NE zijn de 3 zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. OG3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat OG3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. Dit jaar zijn zij ok nog eens de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Zij gaan Nederland vertegenwoordigen met het nummer Lights and Shadows.

Jett Rebel

Met ontzag en vertedering wordt er in muziekindustrie en media gesproken over het multitalent van Jett Rebel, artiestennaam van Jelte Tuinstra uit Baarn. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Een veelzijdige artiest, een briljante gitarist, verdienstelijk zanger, innemend showman en eigenzinnig producer van een snel groeiende reeks albums. Hij bereikte veel in de afgelopen drie jaar, speelde op Lowlands en North Sea Jazz en vestigde voorzichtig zijn naam in het buitenland. 

Stephanie Struijk

Singer/ songwiter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, debuteerde op 19-jarige leeftijd met het album Away From Here’. Dit album werd bekroond met de gouden status én een Zilveren Harp. In 2016 verscheen haar vijfde studio-album onder haar eigen naam Stephanie Struijk. Ze schreef de muziek en teksten samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten. Ook speelde ze op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Gare du Nord

Al vijftien jaar is de Nederlandse band Gare du Nord een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Direct vanaf het moment dat de funky band de energieke opening inzet, voel je de muzikaliteit, energie en opwinding. Je schuift naar het puntje van je stoel. De band heeft met Miss Dorona Alberti een zangers met een dijk van een stem in huis. De band scoorde hits met nummers als Marvin & Miles, Beautiful Day en You’re My Medicine.

Ken Besuijen

Onze eigen Meppeler Ken Besuijen is dit jaar te vinden op het podium met het Noordpoolorkest. Ken Besuijen is acteur, conferencier en chansonnier. Sinds 2010 heeft Ken zijn eigen kleinkunstprogramma met het werk van – zijn grote voorbeeld – Wim Sonneveld. Maar ook het Franse chanson, liedjes van André van Duin tot Rudi Carrell tot nationaal- en internationaal theaterrepertoire kan zijn bewondering genieten.